Att inte låta perfektion bli det godas fiende

Perfektion är något vi alla behöver jobba på. Sociala medier genomsyras av perfektion på alla plan i livet. Familjelivet, relationer, barn, hem, jobb, mat, träning, vardag; you name it. Vi undviker saker vi vill göra av rädsla för att det inte ska bli perfekt. Snacka om att vi missar saker då. Som detta; jag älskar att skriva! Om vad fan som helst egentligen. Så nu har jag äntligen startat min blogg efter tusen år av velande blandat med ren lathet. Nu sitter jag här och tänker: good enough. Det perfekta tillfället kommer aldrig komma, so here it is. Om jag vill att mina inlägg ska vara perfekta kommer inget alls komma upp. Så; att skriva något är bättre än inget alls. Förhoppningsvis kommer jag lyckas få till en snyggare sida också, men tills dess: GOOD FUCKING ENOUGH!?! 🤷🏼‍♀️

Låt inte perfektion bli det godas fiende!


KRAM! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s