Fredag kväll

Det känns som att jag är påväg någonstans. Blickar mot horisonten med en klarare blick. Påväg mot en ny typ av självmedkänsla. Jag känner hur jag börjar bli äldre i mina intressen och vad jag bryr mig om. Nya kapitel skrivs. Jag söker mig mer mot hälsa, lugn och natur och mindre mot alkohol och yta. Grön smärta och inte röd. Jag älskar verkligen att bli äldre. På riktigt. Känner mig tryggare, starkare, lugnare. Mer tillfreds med allt. Med människor och med mig själv.

Jag försöker träna på tacksamhetslistor och tacksamhetstankar. Ikväll är jag tacksam för dessa fyra små (absolut inte egentligen) töntiga ting:

1. Mina vackra långa färgglada klänningar som jag har och får lyxen att använda ibland ute i sommarbrisen med nyduschat hår och hud.
2. Att jag har grönska utanför mina fönster där blicken får vandra bland fladdrande löv som glänser i solen. Fint.
3. Att jag varit modig och frågat människor jag ännu inte lärt känna än om de velat umgås en fredagkväll i Stockholm.
4. Att jag trots allt, även om alla nya människor var upptagna ikväll, tycker om att vara med mig själv. En fredagkväll i Stockholm. Ganska fint det också.

Hoppas ni mår bra, oavsett vad ni gör eller vart ni befinner er ikväll. Och hoppas ni spenderar er tid med precis det ni vill.
Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s