Alla slut är en början

Dagens tack:

Tack Kriminalvården för ett så jävla bra, spännande och upplysande jobb. Tack för den här sommaren. Tack för alla bra kollegor, och framförallt alla klienter jag fått träffa. Tack för alla insikter. Det har verkligen varit livsomvälvande på flera plan. Känner mig ännu mer säker i mitt mål, ännu mer modig och beslutsam i vad jag vill göra. Jag känner mig trygg i att jag kan klara vad fan helst jag tar mig an. Gud, vad jag älskar att prata med människor. Att livet mynnar ut i att få betalt för just det känns mer än bara rätt. Det känns helt jävla otroligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s