Hejdå sommarlov

Hej på er.

Min nuvarande status: såå TRÖTT!

Känns som att jag haft sömnbrist i hundra år även om det bara är en vecka. Gud vad det pajar livet att va trött! Målet nu är bara att vila ikapp så jag orkar med studierna. Man behöver verkligen vara påfylld i alla depåer för att kunna ta till sig allt. Vill ju suga åt mig litteraturen som en svamp men det enda jag orkar just nu är att ligga och såsa i soffan, för trött för att plugga och för stressad för att sova 🤷🏼‍♀️ #lyfe. Får vara så första veckan. Men sen!!! Haha. Gud. Så typiskt mig att vänta på the healthy life to come 🙃 men på riktigt. För varje dipp blir toppen högre och dippen inte lika djup. Det är en kringlig spiral uppåt. Det går verkligen uppåt hela tiden, livet. Blir bättre och bättre på att ta hand om mig själv på varje litet plan. Yas.

Dagens kul: jag har skaffat kort på en yogastudio! Och bundit upp mig på ett ÅR. BUNDIT. Y’all know what that means! Jag måste gå. Och just nu ikväll ska jag iväg på första kursen. YinYoga. Jag tror det här kommer bli jävligt bra 🙏🏻

Namaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s