12 november

hej hopp. gud. min energi är verkligen nere på noll? har ingen ork eller motivation i min kropp. måste släpa mig ut typ. ugh. det är otroligt hur hjärnan funkar. varje år runt Simons födelsedag och runt hans dödsdag blir det bara mörker. visst är det också spännande att det alltid känns som att det aldrig kommer bli bra igen? det är något med ångest som gör att man tappar all tro på framtiden och gräver ner sig i nuet. det är jobbigt att ta ordentliga andetag liksom. känns som att man inte får luft. och jag drömmer mardrömmar om död och har sömnparalyser. ser saker som inte finns egentligen på nätterna och går i sömnen. mmh. le life. jag funderar på att ta tag i egenterapi snart. could b good. vilket jäkla jobb. känner att jag har så mycket ilska i mig som kommer fram mer och mer med plugget. det läskiga är att jag alltid känner mig för stressad för att hinna vara ledsen. jag blir stressad av vetskapen om att det är det jag behöver vara. thats how i roll and have been rolling for a long time för att överleva.

anyhow. om ni som jag tycker att hösten är riktigt pissig så hang in there. det blir bättre snart även om det inte känns så.

what else? jobbar mest med att kunna bete mig som en någorlunda normal person när jag mår såhär. well oh well. hoppas det är över snart.

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s