30 december

Mood: jag har verkligen tagit ledigt under julen. Så fint ändå att kunna ”komma hem” till Karlstad och bo hos mamma. Nu är man helt slut av allt socialiserande. Och det är lite back to reality pga har två tentor som ska in om två veckor. Till en kurs jag hängt med noll i. So basically I’m gonna learn the whole course in two weeks. Hehe. Legit ändå :)) Men: fan vad jag älskar mina vänner. Dom är verkligen världens finaste och tiden känns alltid för kort i deras närhet. Allt prokastinerande är så himla värt det.

Jag älskar nystarter. Jag gillar nyår. Jag fattar att man kan ha nystarter och förändring närsomhelst blablabla men jag tycker sånt är kul. Har så sjukt många nyårslöften, eller ”mål”. Gillar att försöka hålla nya saker och skapa nya strukturer på livet. Ett mål är att träna på tacksamhet och att se mer positivt på tillvaron. Det är ju lite tabu, att tänka positivt och allt det där. Men jag tror verkligen på det. Jag påverkas så mycket av negativitet och klagande att jag behöver vara stabil och trygg själv. Speciellt som framtida psykolog??? Can u imagine. Jag har liksom några ”musor” som jag ser upp så himla mycket till. Det är viktigt. Typ Linnéa. She is amaze och vi har 100% samma värderingar i livet. Fan vad skönt det är att lufta med henne ibland. Och hon kommer hit ikväll och firar nyår med oss!! Tjuhu.

2020 ska bli ett år av psykisk och fysisk hälsa. Mer växtbaserat, träning och yoga kombinerat med meditation och egenterapi som kör igång i Januari. Ska vända ut och in på mig själv och bara götta mig i nuet. Tillåta mig själv att må bra. Mmh.

Hoppas ni mår bra och att ni kan få in lite tacksamhetstänk såhär vid nyår. It’s important.

Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s