HÄJ

Hej mitt i tentakaoset! Total chaos! Woah! Värsta hittills. Fint att jag alltid drar mig hitåt när det är stressigt. Men fan.. jag gillar verkligen inte att ha den här typen av blogg. Den är ful och tråkig och influencig till utseendet. Känns så offentligt och synligt här på nåt sätt. Känner mig blottad när jag skriver, lol. När den här domänen går ut kommer jag gå tillbaka till mitt älskade lite mer anonyma tumblr. Men fortfarande blogga såklart! That’s the thing – jag har alltid gjort det på tumblr men alla tycker ju tumblr är ute förutom jag. ÄLSKAR tumblr. Bästa. Mmmmmhmm. Har bloggat där sen jag var 16 och kommer förmodligen aldrig sluta. Ni som vill fortsätta följa mig där (på jordens äldsta blogg): http://jehuu.tumblr.com

Anyhow: livet rullar på bra trots att det är en riktig skit-tenta vi har. To be fair så har vi faktiskt TRE tentor på den här neurokursen. Har aldrig skrivit och läst så mycket i mitt liv. Men jag har heller aldrig tränat och promenerat så mycket som jag gör nu – fan vilken lycka. Man mår så himla bra. Älskar att promenera med podd, jag som alltid avskytt att gå utan mål. Nu fattar jag grejen. Att gå för att upptäcka och vara nyfiken på sin närmiljö. Haven’t ever done that.

Hoppas ni mår fantastiskt hörrni. Och om ni inte gör det så skickar jag en stor ordentlig varm kram till er och säger att allt faktiskt kommer bli bra tillslut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s