Inzoomnia

wooo the tiredness. jag är så TRÖTT. haft insomnia tre nätter i rad vilket aldrig händer mig om jag inte är riktigt jävla stressad. max en gång per år? way to start the year liksom. betvivlar dock starkt att vi någonsin kommer ha en sådan här skitkurs igen. på riktigt. inte ok någonstans att slita ut studenter såhär. nog finns det en gräns and this crossed mine. min laddare gick sönder när jag skulle skriva klart den ena tentan vilket resulterade i att jag fick panikskriva i fem minuter och skicka in innan datorn dog. en halvfärdig tenta.. som jag jobbat på i två veckor. om något fick kortisolnivåerna att rinna över så was that it. men får se det som en träning? att acceptera att bara för att jag KAN göra mitt bästa så betyder inte det att jag borde göra mitt bästa. om det går ut såpass över välmåendet att jag inte mår bra är det liksom inte värt det. så jag får tänka: ja, jag kan bättre men det är inte det bästa för mig. och jag skickade in en halvfärdig tenta och kommer (med största sannolikhet) få ett betyg jag inte är nöjd med, men waaah: good fucking enough.

MEN goda nyheter. på fredag är inlämning av den sista tentan och sen är kursen klar. neurovetenskap 2 – jag kommer aldrig glömma eller förlåta dig. men förhoppningsvis har jag klarat mig igenom den!!! tjohoo. blir ändå stolt över mig själv och min disciplin. finns inte på min världskarta att ge upp även om det känns omöjligt ibland. jag vet ju vart jag ska. klara den här psykologutbildningen och sedan vidareutbilda mig till genusvetare och psykoterapeut. vem vet om man vill plugga något mer?! mhmm honeybee.

efter denna helvetesperiod (ja, den här bloggen är tydligen bara till för att jag ska få gnälla av mig, luckily it’s mine hehehhh) blir det en låång period av REHAB. en jävla massa återhämtning, träning och bra mat. och spa nästa helg.. det kunde verkligen inte komma mer lägligt. fyfan vilket slit! haha.

tack o hej leverpastej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s