21 februari

Just nu försöker jag hitta någon slags balans. Jag älskar min psykolog som jag hittat till egenterapin! Så himla kunnig människa. Har liksom svar och förklaringar på allt jag berättar. Varför jag beter mig som jag gör, varför saker är som dom är. Det var verkligen right on time att gå i terapi nu.

Just nu upplever jag mycket negativitet i livet generellt. Känner verkligen att jag behöver miljöombyte. Känner mig kvävd av att ha stannat på samma plats så länge. Varit här mer än ett år? Skulle bli så ledsen om jag inte kom iväg på utbyte. Peppar peppar ta i trä! Håll tummarna för mig. Jag känner mig lite lost? Tappat mig själv litegrann. Sliten både psykiskt och fysiskt. Fortfarande sömnbrist men har åtminstone sovit bra i två dagar nu + tagit powernaps båda dagarna. Hoppas jag hittar tillbaka snart. Tappat gnistan lite liksom? Det är kanske bara en fas jag behöver gå igenom nu med terapi och allt. Men fan, känner inte igen mig själv riktigt. Eller vill åtminstone inte att det här ska vara jag. Bräcklig, distanserad och negativ. Usch, vill sprida bra energi. Känner absolut inte att jag gör det just nu. Bäddar liksom för mörker omkring mig. Uäk. Vingarna sprattlar direkt och jag vill bara fly iväg från mig själv och min omgivning.

Anyhowieee. Hope you guys are well. Kram kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s