hej hopp

ja ni? livet right? tror många upplever mycket galenskap i livet just nu. känner mig inte speciellt påverkad personligen av hela situationen förutom i form av att vi har distansundervisning på universitetet. i love it tho.. fantastiskt att kunna sitta i pyjamas och käka frukost när läraren pratar.

jag tror jag upplever galenskap på andra plan. mycket som händer i terapin. bra saker, och jobbiga saker. arbetar supermycket med mina egna tankar och på att ta plats i mitt eget liv. mycket sånt. inte lägga mig platt för att folk ska bli bekväma, inte vara en konstant anpassningsbar geléklump. det är svårt. bara sociala medier är svårt? har slutat dalta med folk som har idiotiska åsikter. hade liksom nån tanke om att jag skulle diskutera, vara en snäll tjej och försöka lära folk som kommenterar på min instagram (aka folk som röstar på SD + snubbar som inte läst ett skvatt om genus men ändå anser sig berättigade att kritisera feministiska inlägg jag lägger upp) att se saker ur ett annat perspektiv än från deras eget rövhål. men nej tack. inte mer.

det är något fint som händer. känner lite hur saker rinner av mig mer och mer. kan göra folk mindre i mitt eget huvud. sätta dom på axeln och sprätta bort dom med fingret. inser vilken orimligt stor volym och kraft människor alltid har fått ta av mig och mitt liv. inklusive människor som stått mig nära. känns som att jag sakta är påväg mot min egen frigörelse. så fantastiskt. och så himla sorgligt på samma gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s